Poppiez kindercentrum

Dagopvang:

We starten in Beerta met een dagopvang van 12 kindplaatsen per dag, in de leeftijd van 0-4 jaar. We hebben de ruimte om dit uit te breiden naar 16 kindplaatsen per dag. Vanaf 2 jaar geven wij tijdens de opvang in de ochtend VVE (voorschoolse educatie). Wij werken met het leersysteem Parnassys. Dit is een kindvolgsysteem. De methode die wij daarbij gebruiken is van Uk en Puk.

Wij hebben een voormalig bankgebouw gekocht en die gaan we omtoveren tot een mooie kinderdagverblijf en bso. De ruimtes worden modern ingericht naar deze eisen des tijds. Poppiez 2.0. De entree is aan de zijkant van het gebouw en daar kunnen de kinderen hun jasjes ophangen en schoentjes neerzetten. Dan volgt er door een deur gelijk onze mooie grote speel/leefruimte van maar liefst 63 m2. Er bevindt zich een eigen ingang voor onze personeel met een eigen toilet en keuken. Voor de kinderen is er een eigen toilet.

Onze buitenplein bevindt zich rondom het gebouw, die helemaal omheind is met een mooie nieuwe kindveilige hekwerk met een poort met een kindveilige sluiting. We hebben een gedeelte wat bestraat is, maar ook is er een gedeelte met een mooi stukje gras. Er komt ook nog een picknicktafel, zandbak en glijbaan op het speelterrein.

BSO opvang:

Ook starten wij met een bso groep van 10 kindplaatsen per dag, in de leeftijd van 4-12 jaar. We hebben de mogelijkheid en plaats voor meerdere kinderen, maar we houden de groep kleinschalig zodat we ook veel sneller met zijn allen ergens naar toe kunnen lopen. Zoals bijvoorbeeld naar de mooie speeltuin in Beerta.

Wij bieden tijdens de 40 schoolweken de VSO van 7.00-8.30 uur en de BSO van 14.30-17.30. We starten op de dagen: maandag, dinsdag en donderdag. Vakantie opvang eventueel bespreekbaar, ligt aan de vraag erna. Er moeten natuurlijk voldoende kinderen zijn. We lopen heen en terug met de kinderen van de opvang en naar de school. En van de school naar de opvang.

Contact

Poppiez Beerta Poppiez Blijham
Hoofdstraat 148
9686 PJ Beerta
Mail: info@poppiez.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op de volgende dagen:

Maandag 07:00 - 18:00 u.
Dinsdag 07:00 - 18:00 u.
Woensdag 07:00 - 18:00 u.
Donderdag 07:00 - 18:00 u.
Vrijdag 07:00 - 18:00 u.